Anlık RSS Bilgilendirmesi İçin Tıklayınız.Düzenli bilgilendirme E-Postaları almak için listemize kaydolabilirsiniz.

Akademik Paket Ana Sayfası

Akademik Paket

Üniversitemizde öğrenci merkezli eğitim-öğretim sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemde öğrencilerin derslerinde başarılı olmak için yaptıkları tüm çalışmalar (derslerin teorik ve uygulama   saatleri, derslere devamları, laboratuvar, proje çalışmaları, ödevler, sınavlar ve yaptıkları bitirme projeleri vb. için harcadıkları süreler gibi) değerlendirilerek kredilendirilmektedir. 
Tüm bölüm/ programlarımız sahip oldukları alt yapı ve donanımları ile öğrencilerimize alanları ile ilgili uygulama yapabilme olanağı sunmaktadır. Öğrencilerimizin öğrenimlerini başarı ile tamamlamaları için yaptıkları çalışmaları yansıtan ve Avrupa Kredi Transfer ve Biriktirme Sistemi (AKTS) olarak adlandırılan kredi sistemi, ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığı arttırmakta ve öğrencilerimizin akademik yaşantıları boyunca biriktirdikleri krediler  yurt içinde ve yurt dışındaki diğer üniversitelerde  kabul edilmelerini kolaylaştırılmaktadır. Bu sistem aynı zamanda ulusal/uluslararası iş alanlarında da tercih edilme nedeni olmaktadır.

Bu sistem ile üniversitemiz öğrencileri, bir akademik yılda Ne öğreneceklerini,Nasıl öğreneceklerini, Nerede uygulama yapacaklarını, derslerin Kimin tarafından verileceğini, ders kazanımlarını mesleklerinde Ne şekilde  kullanacaklarını ve mezun olduktan sonraki yetkinliklerini açık olarak görebilmektedirler. Sonuçta, öğrencilerimiz program ve öğrenim çıktılarını inceleyerek mezuniyet sonrasındaki kazanımları hakkında öğrenimlerinin başında bilgi sahibi olmaktadırlar.