Önlisans
Optisyenlik

Almanca II

YDD0002 Almanca II 3/0/0 SAD Almanca 3
 Farklı bir dille birlikte yeni bir kültürü tanıma, ön yargıları ortadan kaldırma A1.1. basamağında yürüttüğümüz programla öğrenciler dolaysız anlatımlarda cümleleri ve sıkça kullanılan sözcükleri anlayabilirler.( kişinin kendisi, ailesi, alışveriş, iş ve yakın çevresi ile ilgili bilgiler vb.) Yabancı olmadığı basit ve sıkça karşılaşılan durumlarda iletişim kurabilir. Basit ifadelerle nereli olduğunu, eğitimini, yakın çevresini ve somut ihtiyaçlarını anlatabilir. 3. Kendilerini ve başkalarını tanıtabilmelerini, başka kişilere kişisel sorular yöneltebilmelerini ve bu tür sorulara karşılık verebilmelerini(nerede oturdukları, kimleri tanıdıkları, nelerden hoşlandıkları vb.) 4.Kültürel dağarcıklarını zenginleştirme  5 Karşısındakiler yavaş ve anlaşılır konuşur ve yardımcı olurlarsa onlarla basit şekilde anlaşabilmeleri bu program sonucunda mümkündür.

Ön Koşullar yok
Eş Koşullar yok
Özel Koşullar yok
Öğretim Üyeleri Yeşim Ayataç